Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

A Downton abbey-ház

2016. december 26. - Otthon édes

thumb_img_6802_1024.jpgXII. kerületi ez az angolszász stílusú épület, amit magamban csak a Downton abbey-háznak hívok. Mindig megcsodálom, de mivel nehezen fényképezhető, eddig nem is vettem a fáradtságot, hogy lefotózzam. Magasan van, hegyoldalban áll, fényképészetileg nincs rajta jó fogás. A zúzmarás tájban megpillantva azonban megálltam, vészvillogó ki, és tettem egy kísérletet, igaz, csak telefonnal. A zoomolásnál kicsit szétesett a kép, de a varázsa azért átjön. Az Edvi Illés út csodaépületéhez szépen gondozott, lépcsőzetes angol kert tartozik. Kicsit utána nézve az ingatlannak kiderült, hogy 2003-ban épült és eladó sorban van. 200 nm, 2 garázs, 3 szint, 6 szoba, sok kandalló, 109 millió. Demegvenném!thumb_img_6805_1024.jpg

Ha ismered a ház történetét, ne légy rest megírni nekünk: demegvennem@gmail.com. Ha csak hasonló írásokat olvasgatnál, csatlakozz hozzánk a Facebookon.

Fotó: Demegvenném Team/Otthon édes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr6312074027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.10. 10:03:44

sokszor elmentünk előtte mikor az Ördögorom szikláktól lefele sétáltunk az Edvi Illés úton. Nagyon érdekes szép ház, örökzöld kerttel. én nem venném meg mert vhogy kihalt helyen van, azért az Edvi Illésen sok mindenféle ember jár, sötétedés után hogy mennék haza, pláne a gyerek? De bentről nézni a havat nagyon jó lehet!!
süti beállítások módosítása