Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Tökéletes harmónia

2017. március 04. - Otthon édes

thumb_img_8604_1024.jpgKözeleg a tavasz, enyhül az időjárás, fázós kezünket már nem védi kesztyű, aminek levétele a hideg, szürke télen kicsit körülményes volt, így a fotózástól is elvette a kedvünket. Nade, most már minden rendben. Ezért amikor tegnap a Budai Várban jártam, az Országház utca 23. alatt lévő barokk házat lefotóztam. Az egyszerűsége fogott meg igazán. Az ilyen házak láttán mindig felsejlik a Süsü a sárkány díszlete és eszembe jut, hogy az egyszerű formák mennyire szerethetők: néhány vonal és mégis maga a tökéletes harmónia.

 Ha tetszett a poszt és szereted az ingatlanokat hozzánk hasonlóan csodálni, csatlakozz hozzánk FB oldalunkon! Illetve küldj nekünk Demegvenném házakat. Címünk. demegvennem@gmail.com

 Fotó: Demegvenném Team/Otthon édes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr4612311035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása