Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Remetekertvárosból jelentjük

2017. március 05. - Otthon édes

thumb_img_8643_1024.jpgAz első igazán napsütéses tavaszi napon vágytam a kockásabroszos kertvendéglők romantikájára. Bori barátnőmmel elmentünk tavaszt köszönteni a Náncsi néni Vendéglőbe, utána pedig róttuk a környező utcákat, hogy legyalogoljuk a kalóriákat. Ekkor bukkantunk Remetekertváros gyöngyszemére, erre a terméskő házra, ami lehetne akár a Balatonfelvidéken is.thumb_img_8654_1024.jpgCirádás korlát, sárga redőnyök és hát felhívnám a figyelmet a ház sarkára rögzített kovácsoltvas kültéri lámpára is.thumb_img_8658_1024.jpgA kertben kút is van, melynek vize minden bizonnyal felnevelte a telek fantasztikus ősfáit. A kút is rakottkő burkolatost, a füllel emlékeztet egy kávéspohárra.thumb_img_8645_1024.jpgAz ingatlan szemmel láthatóan lakatlan, ami nagy kár, milyen jókat reggelizhetne a tulaj ezen a csodás teraszon. A távolból befigyelő 80-as éveket idéző ház, csak azt tudnám feledni!thumb_img_8650_1024.jpg

Ha ismered a telek/a ház történetét, ne légy rest megírni nekünk: demegvennem@gmail.com. Ha csak hasonló írásokat olvasgatnál, csatlakozz hozzánk a Facebookon.

Fotók: Demegvenném Team/Otthon édes

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr2412311863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása