Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Velemér, stipi-stop!

2016. szeptember 20. - Otthon édes

demegvennem-velemer.jpgAz Őrségben vagyunk, Veleméren. A zöld-sárga színkombináció kedves a szemnek, a kódisállás még bájosabbá teszi az építményt. De mi is az? A kódisállás a konyha elé felhúzott kicsi, oszlopokon nyugvó tornác-féleség. Ebben a nyitott előtérben pihenhettek meg a régi idők vándorai, "kódisai", itt várhatták meg az eső végét, vagy az éjszaka elmúltát. Az ingatlant úgy rémlik nemrégiben hirdették, de élet nyomai nem mutatkoztak benne. Tudunk róla közelebbit? Adjuk össze a tudást, mert "demegveném"!

Ha van a házról bővebb infód: kor, történet, eladó-e, kommentben vagy a demegvennem@gmail.com-ra várjuk az észrevételeket. Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is blogunk Facebook közösségéhez: itt.

Fotó: Demegvenném Team

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr3311715825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lessy 2018.02.08. 16:43:08

Szerelmes vagyok ebbe a házba. Láttam a hirdetést, de már nem él. 1950-ben épült, 2 és fél szobás. Ha meglenne, de megvenném. Pont ilyet keresek. :-)
süti beállítások módosítása