Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Imádnivalóan kocka nyaraló

2016. november 02. - budavaridora

Ugye megvannak azok a ronda ikerházak, amikkel egy időben teleszórták a nyaraló-övezeteket a Balatonon: optimális térelosztás, akár 4 család is elfér egy telken, 4 erkély, 4 lakás, 4 szöglet? És azt a házat mutattam már a nyaralónktól nem is olyan messze, aminek egyik felét sikerült eszméletlenül sikkesen felújítani? Nem? Akkor mutatom:

img_8324.JPG

A Balatonon sétálva gyönyörű az ősz, és a puritán fehér felületeknek eleve nagyon jól állnak a színes levelek. Ezt a 70-es 80-as években épült - eredetileg félig vágottkő burkolattal ellátott - nyaralót a tulajdonosok olyan stílusosan újították fel, hogy letisztultsága tökéletesen illeszkedik a mai trendekbe. Dupla fenyőajtók, üveg erkélykorlát és fehérre meszelt falak: tulajdonképpen ennyi volt a megfejtés, de milyen jó, hogy nem gondolták túl. Szerintetek?

img_8325.JPG

img_8323.JPG

Álomházak, házálmok. Csatlakozz hozzánk, a Demegvenném blog-hoz és küldd el a te álmodat is: demegvennem@gmail.com

Fotó: Demegvenném Team/Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr4711918071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása