Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Olvasó spotting: ahol lassítani kell Földváron

2017. április 15. - Otthon édes

foldvar4.jpgCsilla fut és ilyenkor a mobilja is vele van. A mi szempontunkból ez remek, mert rendes Demegvenném blog olvasóként le is fotózza, ami neki tetszik. foldvar1.jpgEzt a villát Balatonföldváron lőtte a Platánsoron. Itt mindig lassít is egy kicsit, ami nem tesz jót a rekorddöntési kísérletének, de legalább pár pillanattal hosszabban szemrevételezheti ezt a házat. foldvar3.jpgFejben már megvette és virtuális tulajdonosi minőségében nem veheti el tőle senki. Nos, ki tud közelebbit az ingatlanról? Ide az infókkal. (demegvennem@gmail.com)foldvar2.jpgOlvasói spottingok, tippek, kérdések: demegvennem@gmail.com. Ha csak hasonló írásokat olvasgatnál, csatlakozz hozzánk a Facebookon.

Fotó: Olvasónk mobilos archívumából

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr9512428779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.18. 10:15:13

az előző poszt nagyon hangulatos, érdekes, hogy valakit meg ez a ház fogott meg, nekem ez kifejezettem "enyhén 90-es évek panzió" hangulatú, a tetőablakokkal, üres zöld gyeppel, a piros tetőcserepekkel.
süti beállítások módosítása