Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Csak egy kis présház

2017. június 26. - Otthon édes

thumb_img_1603_1024.jpgCsak egy kis présház, de gyakran nem is kell ennél több vagy nagyobb. Lajoskomárom (Fejér megye) pincesorán vagyunk, ahol rengeteg takaros felújított pinceházat láttunk.thumb_img_1606_1024.jpg A sort ez a kis épület nyitja. Egyszerűsége, zsalui, ajtaja, rajta a bájos vasalatokkal, a szív alakú kulcslyukkal egyből a Demegvenném kategóriába emelte az épületet a mögötte meghúzódó szőlővel együtt.thumb_img_1607_1024.jpgUgyan nem tokaji hírű borvidék, de nem mindig a bejáratott vidékekn kell megváltani a világot. Egy kis saját bor termesztésére Lajoskomárom tökéletes helyszín.thumb_img_1605_1024.jpg

Olvasói spottingok, tippek, kérdések: demegvennem@gmail.com. Ha csak hasonló írásokat olvasgatnál, csatlakozz hozzánk a Facebookon.

Fotó: Demegvenném team/Otthon édes

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr8812620837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása