Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Őrség, Szentgyörgyvölgy - ezt már elvitték

2016. szeptember 15. - Otthon édes

thumb_img_4206_1024.jpgNa, ezt ne akard megvenni, mert Dalma már beelőzött.
thumb_img_4205_1024.jpgMeg is mutogatta a kódisállásos őrségi házát, ami viharvertségében is szemet gyönyörködtető. Lesz vele meló, de a munkálatokat a zalaegerszegi skanzen munkatársai segítik, a szakszerűség tehát adott.thumb_img_4182_1024.jpgVan itt jópár gazdasági melléképület, ólak, istálló, takarmánytároló, és a hab a tortán, a ház mögött elterülő bitang tér.  Erre a vállalásra csak azt mondhatom, minden elismerésem, mert a project kapcsán, a pénznyelő jelző jut eszembe elsőként.thumb_img_4199_1024.jpgTermészetesen kellenek a lánglelkűek, akik megmentik a régmúlt házait, mert máskülönben mindenki csak a kanapéból kommentelne, mint jómagam. Klikk a képgalériára és hajrá Dalma, veled vagyunk!

Ha neked is tele van a telefonod vagy a memóriakártyád csodás házak képeivel (amik nem a sajátjaid), akkor nálunk otthonra találnak. Amennyiben tetszett a poszt, csatlakozz FB-közösségünkhöz: itt.

Fotók: Otthon édes

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr811706435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lessy 2018.02.11. 13:58:54

Szívesen felvenném Dalmával a kapcsolatot... :-) Mi is ott nézünk házat.
süti beállítások módosítása