Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Álomház Paloznakon

2016. szeptember 16. - budavaridora

paloznak1.jpg

Paloznaktól már csak azért is nehéz elszakadni és feladni az "itt kell egy ház" álláspontot, mert a Hild-díjas település a Balaton északi partján olyan takaros, mint egy osztrák kis falu és olyan autentikusan Balaton-felvidéki, mintha évszázadok óta saját városépítésze lenne. (Más kérdés, hogy erre nem csak mi jöttünk rá, így Paloznakon az árak olyan magasak, hogy gondolatban egy ház árát már szétosztottuk több balatoni nyaralóra és megnyugodva konstatáltuk, hogy nem baj, legalább az unokáknak is saját kertjük lesz Balatonszepezd külsőn).

De vissza a csoda mézeskalácsházhoz, amit senki nem akar persze eladni. Ez a ház olyan, amilyennek lennie kell, kőfallal, takaros nádtetővel, nyilván vadiúj nyílászárókkal és olyan növénykerítéssel, ami mögé lehetetlen belátni. 

paloznak2.jpg

Ha neked is tele van a telefonod vagy a memóriakártyád csodás házak képeivel (amik nem a sajátjaid), akkor nálunk otthonra találnak. Amennyiben tetszett a poszt, csatlakozz FB-közösségünkhöz: itt.

Fotók: Demegvenném Team

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr6011711925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása