Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

"Először tölts ott egy telet" - Lesifotó Zebegényben

2016. október 17. - budavaridora

Képzeletben még mindig a Dunakanyarban járunk, a Márianosztrai útra felkanyarodva a Villa Idill és a Natura Hill felé vettük az irányt - mindkét szálláson érdemes elidőzni saját ház híján, és közben lehet az erdő szélén sétálva álmodozni, milyen lenne itt élni. A kiköltözés pro és kontráját egyébként Judit, a Villa Idill üzemeltetője tökéletesen megtapasztalta, ők gyerekekkel vágtak neki a nagy kalandnak, végül visszaköltözés lett belőle Budapestre, a ház pedig vendégházként üzemel, de majd erről is lesz szó bővebben. Judit azt mondja minden álmodozónak, mielőtt végleg elkötelezi magát a vidéki, vagy ingázó lét mellett, töltsön ott egy telet. Ne tavaszt, ne őszt, ne nyarat, hanem telet. Ha azt is bírja és szereti, nem magányos, akkor érdemes saját birtokban gondolkodni.

De vissza a sétánkhoz, mert a hegyen sétálva a Duna és a túlpart felé nézve a "szakadékon" túl még szürkületben is megakadt a szemünk a középső fa ablakkeretes házon. Nem nagy dolog, itt valószínűleg a környezet adja azt a pluszt, ami miatt egyértelműen demegvennénk!

haz.jpg

Álomházak, házálmok. Csatlakozz hozzánk, a Demegvenném blog-hoz és küldd el a te álmodat is: demegvennem@gmail.com

Fotó: Demegvenném Team/Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr3311815481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása