Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

A Csákhegyi, ahol #kellegyerkély

2016. szeptember 14. - budavaridora

A legutolsó, legfelső utca Csopakon a Csákhegyi: ha oda felmásztál megvan a jutalom, panoráma, kutyaugatás, szentjánosbogár-neszezés, csillagok, na meg házak, de nem az újépítésű elájulsz fajtából. Itt régebbi, igazi cukiságok vannak. A Csákhegyinek csak az egyik oldala beépített, így az ott lakók békésen kiülhetnek az erkélyre és zavartalanul élvezhetik a panorámát akkor is, ha hallják a szomszéd koccintását. Régóta érzem, hogy nem is ház, hanem valójában egy erkély kell a Csákhegyin, a ház meg persze jöhet hozzá. Erre gondolok:

erkely.jpg

Ez tehát az utca nem beépített, lenti oldala, ahová egy pimasz és teljesen érthetően telhetetlen háztulajdonos saját verandát épített. Mutatom a házakat, ha már erre járunk.

A kedvenc menta-fogkrém színű, tavasszal, mandulavirágzáskor.

img_0468.jpg

A #kellegyprésház vonulat, ahogy azt elképzelnénk.

img_0481.jpg

És ezt látják a jóemberek az olaszrizlingjük mellé:

img_0496.jpg

img_0487.jpg

Szerintem lelkesen bólogattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr7611706407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása