Álmomban már láttalak - házak, amelyek tetszenek nekünk

Demegvenném

Demegvenném

Nyomokban Hatty Kinget tartalmaz

2016. december 08. - Otthon édes

thumb_img_5386_1024_1.jpgKutyasétáltatás közben például elég jó házakat látok a 12. kerületben, mielőtt elérném az erdős részeket. A figyelmemet két tekintélyes vityilló köti le, melyek valamennyire gyermekkorom kedvenc sorozatának házaira emlékeztetnek. Váratlan utazás, talán nektek is mond ez a sorozatcím valamit. Hatty King háza, vagy a King tanya.se.jpgPersze azok viktoriánus stílusban épültek, itt ilyenről szó sincs, nyomokban mégis tartalmaz valami Hatty Kinget, nem? Talán a szürke gerendák, a buja növényzet miatt? Nem tudom, egy azonban biztos, Alec King azonnal megjavítaná a kerítést.thumb_img_5383_1024.jpg

Ha ismered a ház történetét, ne legyél rest megírni nekünk: demegvennem@gmail.com. Ha csak hasonló írásokat olvasgatnál, csatlakozz hozzánk a Facebookon.

Fotók: Demegvenném/Otthon édes, Sullivan Entertainment

 

A bejegyzés trackback címe:

https://demegvennem.blog.hu/api/trackback/id/tr6012033885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mandulafa7 2016.12.08. 20:42:13

Remélem megírod a blogon is ezeknek a házaknak a történetét, ha valaki megosztja veled.! :)
süti beállítások módosítása